Massage Pura Vida

puur leven...ontspannen...genieten

Cadeaubon

cadeaubon massage pura vida

 

Een Massage Pura Vida cadeaubon leuk om te geven… 

Een cadeaubon geven voor een verjaardag, kerst, valentijn of een speciale gelegenheid. Te onpersoonlijk? Nee hoor! Toch niet als je gaat voor een heerlijke massage van Massage Pura Vida want daarmee geef je net iets heel persoonlijk.

Je laat alle fysieke cadeaus links liggen en schenkt iemand een belevenis. Je geeft iemand het vooruitzicht op rust en ontspanning en bent er zeker van dat je partner, vriendin, collega … er nadien een warm gevoel aan zal overhouden. Heerlijk toch, niet?

 

… en leuk om te krijgen.

Een bon gekregen? Vraag online je afspraak aan, de bon meebrengen als betaling en gewoon lekker zalig genieten. Meer hoef je niet te doen.

Een cadeaubon is mogelijk vanaf 30,00 €.

De cadeaubon kan worden aangekocht bij massage Pura Vida in Zele. Na afspraak kan je de cadeaubon komen afhalen en ter plaatse betalen.(geen bankcontact mogelijk).

Geldigheid cadeaubon 1 jaar.

Maak nu je afspraak of bestel een cadeaubon via mijn contactpagina.

  • De cadeaubon is persoonlijk en niet overdraagbaar.
  • Wanneer de ontvanger van de cadeaubon wenst dat de massage langer duurt dan de waarde op de bon, dan kan deze meerprijs eenvoudig worden verrekend na afloop.

Ontspanningsmassage – Intuïtieve Massage – Zwangerschapsmassage – Aroma Massage – Candle Light Massage – Duomassage – Reiki

Massage Pura Vida
Gentsesteenweg 290
9240 Zele
0497/26 24 07